Atacantul ghanez Raphael Dwamena, de la echipa albaneză KF Egnatia, a decedat pe teren sâmbătă, în timpul unui meci din prima ligă albaneză.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Raphael Dwamena (28 de ani), fost internaţional ghanez, s-a prăbuşit pe teren în minutul 23 al meciului dintre KF Egnatia şi Partizani Tirana. Dwamena a fost transportat de urgenţă la spital, unde a fost declarat decesul jucătorului.

Dwamena fusese diagnosticat cu probleme cardiace încă din anul 2017, pe când evolua la Austria Lustenau. Din ianuarie 2020, el avea implantat un dispozitiv cardiac pe care putea fi urmărită starea fotbalistului în timpul meciurilor disputate. Dwamena a mai avut un moment în care leşinat pe teren, în octombrie 2021, în timpul unui meci al echipei sale, Blau Weiss Linz.

În Albania, meciul dintre KF Egnatia şi Partizani Tirana, scor 1-1 în momentul întreruperii, a fost întrerupt  iar evenimentele sportive din acest weekend au fost amânate.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.