Jucătorul echipei FC Viitorul Virgil Ghiţă a fost operat, marţi, la Clinica Vila Stuart din Roma, de profesorul Attilio Santucci, în urma depistării unui chist osos la femurul stâng.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"A fost o operaţie de eliminare a chistului şi stabilizarea femurului cu o tehnică minim invazivă. Băiatul va sta la Villa Stuart pentru următoarele două zile pentru controale postoperatorii de rutină şi va începe reabilitarea în aproximativ şapte zile. Spiritul de luptă pe care l-a demonstrat imediat şi vârsta lui fragedă îl vor ajuta cu siguranţă în faza de recuperare şi întoarcerea pe teren", a declarat profesorul Attilio Santucci, potrivit site-ului oficial al echipei din Ovidiu.

Fundaşul în vârstă de 22 de ani a jucat în acest sezon 14 meciuri pentru FC Viitorul, ultima dată la 23 ianuarie, în partida cu CS Universitatea Craiova (scor 1-1).

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.