Jucătorul de la Torino infectat cu noul coronavirus a ieşit negativ la două teste consecutive şi se poate alătura echipei, informează gazzetta.it.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Fotbalistul al cărui nume nu a fost dat publicităţii a ieşit pozitiv pentru Sars-CoV-2 la un test efectuat la 5 mai. De atunci el a fost plasat în izolare. Jucătorul a rămas asimptomatic în toată această perioadă, iar acum se simte foarte bine.

Coechipierii lui au terminat a treia serie de teste în trei săptămâni şi toate au ieşit negative. Astfel, de vineri ei vor intra în faza a doua a pregătirii, cu antrenamente colective.

Antrenorul Moreno Longo are tot lotul la dispoziţie. Portarul Salvatore Sirigu a fost ultimul jucător care s-a alăturat echipei, el preferând să se pregătească în izolare, acasă, în ultima perioadă.

Jucătorii echipei de Torino s-au antrenat individual începând din 8 mai.

În Italia, toate eşaloanele au fost întrerupte la 9 martie, din cauza pandemiei de coronavirus. Serie A s-ar putea relua la jumătatea lunii iunie.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.