Jucătorii echipei Universitatea Craiova le-au prezentat fanilor prezenţi la stadion, după meciul de play-off cu Academica Clinceni, Cupa României, câştigată săptămâna trecută.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Fotbaliştii au urcat rând pe rând în tribună, în zona amenajată pentru prezentarea trofeului. Cu toţii au purtat tricouri cu trofeul imprimat pe faţă şi cu numărul 8 pe spate. Trofeul a fost ridicat deasupra capului de Marinos Ouzounidis şi Nicuşor Bancu, într-un spectacol de lumini şi de confeti. Apoi, şi ceilaţi fotbalişti au ridicat trofeul şi au aplaudat.

În tribune s-au aflat aproximativ 2.000 de suporteri.

CS Universitatea Craiova a câştigat Cupa României, după ce a învins, sâmbătă, la Ploieşti, cu scorul de 3-2 (1-1, 1-1), echipa Astra Giurgiu, după prelungiri. Oltenii au fost conduşi cu 2-1 în prelungiri, dar au reuşit să întoarcă scorul. Anterior, CS Universitatea Craiova a cucerit trofeul în 2018

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.