RB Salzburg a anunţat, joi, că fotbaliştii Mohamed Camara şi Sekou Koita, care au fost depistaţi pozitiv la un control antidoping făcut anul trecut, au fost suspendaţi trei luni de Comisia de Disciplină a UEFA.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Suspendarea este cu efect imediat şi este valabilă pentru toate activităţile fotbalistice naţionale şi internaţionale.

“UEFA a considerat că nu a existat intenţia de încălcare a regulamentelor antidoping, însă fiecare jucător are responsabilitatea de a se asigura că ingerează vreo substanţă interzisă”, a precizat clubul.

Mohamed Camara şi Sekou Koita au fost depistaţi pozitiv la un control antidoping făcut în noiembrie, înaintea unui meci cu Bayern Munchen, din Liga Campionilor.

Cei doi, componenţi ai naţionalei din Mali, au afirmat că substanţa interzisă a fost un ingredient al unui medicament administrat de personalul medical al reprezentativei ţării lor pentru a combate răul de altitudine, înainte de un meci din deplasare cu Namibia.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.