Jucătorii iranieni care au evoluat la Cupa Mondială au oferit primele primite după prestaţia lor din Qatar pentru a fi plătite cauţiunile unor deţinuţi politici, informează 90TV, potrivit Le Figaro.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În timp ce în Iran continuă represiunea autorităţilor împotriva demonstranţilor, iar numeroşi demonstranţi şi opozanţi ai regimului de la Teheran sunt trimişi în închisori, fotbaliştii echipei naţionale, reveniţi de la Cupa Mondială, şi-au manifestat dorinţa de a ajuta manifestanţii.

Internaţionalii iranieni au fost de acord să îşi doneze primele de joc, acestea fiind folosite pentru plata cauţiunilor mai multor cetăţeni reţinuţi în închisori.

„Ieri, la Ardabil, au fost eliberaţi 20 de deţinuţi închişi pentru infracţiuni financiare neintenţionate. Mâine vor mai fi eliberaţi alţi deţinuţi, în provincia Lorestan”, a anunţat 90TV, într-un comunicat difuzat în social media.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.