Baschetbaliştii de la U BT Cluj, care au câştigat, joi seară, titlul national în deplasare la CSO Voluntari, nu au putut face tradiţionala baie în râul Someş, pentru că debitul este foarte scăzut, iar apa le ajungea doar până la glezne.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

La sosirea acasă, vineri dimineaţă, jucătorii şi antrenorii U BT Cluj s-au deplasat direct spre râul Someş, care trece prin vecinătatea BT Arena. O tradiţie a echipei este ca, după câştigarea unui titlu national, să se arunce în apele râului, însă de această dată, jucătorii nu au reuşit.

Debitul apei este foarte scăzut, astfel că jucătorii şi antrenorii au format un grup cu trofeul de campioni şi steagul României deasupra capului, au strigat Haide, U! în uralele fanilor de pe margine şi au plecat la odihnă, pentru că în cursul serii va avea loc întâlnirea cu suporterii şi prezentarea medaliilor de aur.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.