FC Barcelona a învins, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 3-0 (1-0), echipa Juventus, într-un meci amical, contând pentru Trofeul Joan Gamper.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Acesta a fost prima partidă disputată de Barca după anunţul plecării vedetei Lionel Messi.

În ciuda victoriei categorice (goluri Depay '3, Braithwaite '57 şi Puig '90+2), suporterii catalani şi-au exprimat tristeţea şi nemulţumirea faţă de plecarea vedetei lor preferate.

După cum a notat cotidianul spaniol Mundo Deportivo, citat de lequipe.fr, foştii colegi ai lui Lionel Messi au fost fluieraţi. Samuel Umtiti, care a acumulat accidentări în ultimele luni, şi Miralem Pjanici, pe care Ronald Koeman nu mai contează cu adevărat, au fost vizaţi în mod special. Dar jucători precum Philippe Coutinho şi Ousmane Dembele au avut şi ei partea lor de fluierături. Patru jucători au fost vizaţi în timp ce nu erau pe teren.

Dar, când Samuel Umtiti a intrat în joc, el a cristalizat toate tensiunile. Francezul, căruia nu îi se pot reproşa rezultatele slabe ale Barcelonei, nici măcar nu a rămas la ceremonia de decernare a premiilor.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.