Jucătoarea de tenis Jocelyn Rae a decis să se retragă din competiţii la vârsta de 26 de ani, informează site-ul WTA. Ea a făcut parte, începând din 2011, din echipa Marii Britanii de Cupa Federaţiei şi a fost la Mamaia, în aprilie, la întâlnirea cu România.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Atunci, Jocelyn Rae şi Laura Robson au câştigat meciul de dublu disputat cu Simona Halep şi Monica Niculescu, scor 6-3, 1-6, 10-8, dar nu au putut împiedica înfrângerea Marii Britanii, scor 2-3.

"Am fost incrdibil de norocoasă să joc tenis în toată lumea şi să am atâtea experineţe datorită sportului. Sportul mi-a oferit multe oportunităţi şi am întâlnit oameni incredibili de-a lungul acestui drum. Să fii în circuit poate fi istovitor şi simt că acum este timpul potrivit să fac un pas în spate şi să petrec mai mult timp cu prietenii şi cu familia mea şi abia aştept să fac asta. Nu este niciun dubiu că uzura corpului a jucat un rol important în această decizie, dar sunt încântată pentru următor capitol din cariera mea în tenis şi deja mă bucur să dau înapoi sportului care mi-a oferit atât de mult", a declarat Rae, fostă numărul 450 WTA la simplu şi 67 la dublu.

Ea se va dedica unei cariere de antrenoare şi activităţilor caritabile.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.