Tenismenul argentinian Juan Martin Del Potro a fost operat din nou la genunchiul drept, miercuri, la o clinică din Elveţia, informează lequipe.fr.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

El a suferit a treia intervenţie chirurgicală la genunchiul care îi provoacă dureri începând din octombrie 2018, după cele din iunie 2019, efectuată la Barcelona, şi ianuarie 2020, de la Miami.

Jucătorul clasat astăzi pe locul 132 ATP nu a mai jucat după ce a câştigat meciul din turul I al turneului de la Queen's, din iunie 2019, când a suferit o fractură a rotulei.

Del Potro l-a învins, atunci, pe canadianul Denis Shapovalov, scor 7-5, 6-4, în primul tur la Queen’s. El a alunecat în timpul partidei, însă a reuşit să încheie meciul cu sportivul canadian, apoi s-a retras din turneu înaintea întâlnirii cu spaniolul Feliciano Lopez.

Fost numărul 3 mondial şi campion la US Open, în 2009, Del Potro, 31 de ani, a avut o carieră marcată de numeroase accidentări, ba la cotul stâng, care l-a făcut să piardă mare parte din sezoanele 2014 şi 2015, ba la genunchi.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.