Mijlocaşul spaniol Juan Camara, care în prima parte a campionatului a evoluat la Dinamo, a semnat un contract cu CS Universitatea Craiova.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Începând de astăzi, jucătorul spaniol cu meciuri la prima echipă a Barcelonei şi unul dintre cei mai apreciaţi jucători ai turului acestei ediţii de campionat este component al echipei noastre. Juan a semnat un contract valabil până în vara acestui an, cu drept de opţiune din partea clubului pentru o prelungire până în vara anului 2024", a anunţat clubul oltean.

Format la Academia de juniori a clubului Villarreal, Juan Camara, 27 de ani, a evoluat în carieră pentru Villarreal C, Villarreal B, Barcelona B, Barcelona, Girona şi Reus (toate din Spania), Miedz Legnica şi Jagiellonia Białystok (ambele din Polonia).

El a fost împrumutat de Jagiellonia la Dinamo, vara trecută, dar a părăsit în această iarnă clubul "alb-roşu" din cauza problemelor financiare ale grupării.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.