Johanna Konta, locul 7 WTA şi cap de serie numărul 4, a fost învinsă, joi, cu scorul de 7-5, 7-6 (5), de sportiva cehă Barbora Strycova, locul 25 WTA, în optimile de finală ale turneului de categorie Premier de la Tokyo.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Strycova s-a impus în două ore şi 24 de minute şi va evolua în sferturi cu rusoaica Anastasia Pavliucenkova, locul 23 WTA. Konta fusese acceptată direct în optimi.

Daneza Caroline Wozniacki, locul 6 WTA şi cap de serie numărul 3, a întors un scor de 0-3 în decisiv, pentru a se impune cu 4-6, 6-1, 6-4, în faţa americancei Shelby Rogers, locul 59 WTA, după un meci de două ore. Katerina Siniakova (Cehia), locul 50 WTA, sau Dominika Cibulkova (Slovacia), locul 9 WTA, va fi adversara deţinătoarei trofeului, în turul următor.

Sferturile de finală programează, vineri, o întâlnire intereseantă între două foste ocupante ale locului 1 WTA, în acest an, jucătoarea cehă Karolina Pliskova, locul 4 mondial acum şi a doua favorită, şi germana Angelique Kerber, locul 14 WTA şi cap de serie numărul 7.

Garbine Muguruza, locul 1 WTA, va evolua, tot în această fază, cu franzţuzoaica Caroline Garcia, locul 20 WTA şi cap de serie numărul 9.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.