Jucătoarea britanică Johanna Konta a suferit palpitaţii la meciul pe care l-a pierdut, luni, în faţa sportivei din Cehia Marie Bouzkova, în primul tur al turneului de la Lexington.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Konta, cap de serie numărul 3, a fost învinsă de Bouskova cu scorul de 6-4, 6-4.

Britanica a fost vizibil afectată în primul set, ea presându-şi gâtul cu două degete pentru a-şi măsura pulsul, şi a primit îngrijiri medicale. “Am avut nevoie de ceva timp până s-a calmat, aproximativ până la 4-3 în primul set. Apoi m-am putut concentra pe tenis. Ritmul cardiac crescuse fără motiv. Nu jucasem un punct lung şi nu mă simţeam obosită. Şi totuşi nu mai aveam forţă”, a declarat Konta, potrivit Le Figaro.

Johanna Konta a mărturisit că s-a confruntat a patra oară cu o astfel de problemă la un turneu sau la antrenamente. “Nu ştim cauza. În acele momente nu pot funcţiona în primele secunde. Sunt îngrijorată, voi mai face o electrocardiogramă. Însă probabil că nu voi mai păţi asta timp de aproximativ un an”, a precizat sportiva.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.