Portarul Joe Hart, cu 75 de selecţii în echipa naţională, nu va face parte din lotul Angliei pentru Cupa Mondială din Rusia.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit presei engleze, selecţionerul Gareth Southgate l-a sunat, luni, pe Hart, 31 de ani, şi i-a comunicat vestea că va rata al cincilea turneu final al unei competiţii importante din carieră.

Hart a jucat ultima oară pentru naţională în noiembrie, într-un amical cu Brazilia, dar de atunci Southgate i-a preferat pe Jordan Pickford (Everton) şi Jack Butland (Stoke City). Nick Pope (Burnley), fără meciuri în naţională, ar urma să fie al treilea portar din lot, la turneul final.

Vara trecută, Manchester City l-a împrumutat un sezon pe Joe Hart la formaţia West Ham United. Însă fostul coechipier al lui Costel Pantilimon nu a avut un sezon prea reuşit, fiind folosit doar în jumătate din meciurile disputate de West Ham în Prmier League.

Southgate va anunţa, miercuri, lotul de 23 de jucători pentru competiţia din această vară.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.