Jucătoarea belarusă de tenis Victoria Azarenka, locul 14 WTA, a anunţat, joi, în social media, că nu va participa la Jocurile Olimpice de la Tokyo.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Fanilor mei,

Aş vrea să vă informez pe toţi că am luat decizia foarte dificilă de a nu juca la  Olimpiada de la Tokyo. Am multe amintiri extraordinare de la câştigarea aurului concurând şi reprezentând Belarusul la ediţiile trecute ale JO, dar având în vedere toate provocările cu care ne confruntăm legate de pandemie, ştiu în sufletul meu că aceasta este decizia corectă pentru mine şi pentru echipă. Abia aştept să revin la Olimpiada din 2024, la Paris, ca să reprezint Belarusul. Le urez tuturor colegilor mei sportivi o Olimpiadă în siguranţă, cu sănătate şi succese.

Victoria”, este mesajul sportivei.

Azarenka a obţinut aurul olimpic la dublu mixt, în 2012. În acelaşi an, ea a urcat pe a treia treaptă a podiumului la simplu feminin.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.