Selecţionerul Germaniei, Joachim Löw, a dezminţit că ar exista vreo formă de rasism în naţionala germană înainte sau în timpul Cupei Mondiale din Rusia, spre deosebire de ceea ce a afirmat Mesut Özil, care şi-a anunţat retragerea în iulie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"De când sunt cu federaţia germană (n.r.- din 2004 când a început ca antrenor secund), nu a existat nicio formă de rasism în echipa naţională, jucătorii sunt mereu identificaţi cu valorile noastre", a declarat Low.

Joachim Löw a recunoscut, miercuri, că nu a discutat cu Ozil, după ce acesta şi-a anunţat retragerea din naţionala Germaniei. "M-a sunat impresarul lui şi mi-a spus că se retrage. El nu m-a sunat deloc. De obicei, jucătorii mă sună când decid să se retragă. El nimic şi am încercat să dau de el de două-trei săptămâni prin sms sau telefon", a declarat Low.

Selecţionerul a precizat că polemica iscată în jurul jucătorilor de oricine turcă i-a afectat pe aceşatia în timpul Cupei Mondiale.

Mijlocaşul de origine turcă Mesut Özil şi-a anunţat, la 22 iulie, retragerea din echipa naţională a Germaniei, acuzând de "rasism" anumiţi responsabili şi comentatori germani.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.