Atletul Alin Firfirică a ratat, vineri, calificarea în finala probei de aruncarea discului, la Jocurile Olimpice de la Tokyo.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Firfirică a concurat în grupa A de calificare, iar cea mai bună aruncare a atletului tricolor a măsurat 61.90 metri, din a doua încercare, iar prima a măsurat 60.42 metri. Ultima încercare a fost ratată de atletul tricolor.

Firfirică s-a clasat pe locul 10 în grupa A, respectiv 17 la general şi a ratat astfel finala, în care s-au calificat primii 12.

Finala probei de aruncarea discului va avea loc sâmbătă.

La startul competiţiei atletice de la Tokyo, România a trimis sportivii Florentina Iuşco, Alina Rotaru (săritura în lungime), Claudia Bobocea (1.500 m), Daniela Stanciu (săritura în înălţime), Alin Firfirică (aruncarea discului), Marius Cocioran (50 km marş), Rareş Toader (aruncarea greutăţii), Bianca Ghelber (aruncarea ciocanului), Andrea Mikloş (400 m), Alexandru Novac (aruncarea suliţei).

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.