Fostul portar internaţional german Jens Lehmann a fost exclus din Consiliul de Administraţie al clubului Hertha Berlin, miercuri, la câteva ore după publicarea unuia dintre mesajele sale WhatsApp, în care a întrebat dacă un consultant de la Sky face parte dintr-o "cotă de negri", informează agenţia Belga.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Dennis este aici pentru a vă îndeplini cota de negri?", a întrebat Lehmann, adăugând un emoticon cu un rânjet, despre prezenţa fostului internaţional german Dennis Aogo în calitate de consultant al Sky, marţi seară, pentru a comenta meciul din returul semifinalei Ligii Campionilor dintre Manchester City şi Paris SG.

Aparent, ca urmare a unei greşeli, Aogo a primit mesajul, care nu îi era destinat lui, şi l-a postat pe Instagram. Lehmann spune că şi-a cerut imediat scuze faţă de Aogo, lăudându-i abilităţile de consultant. Pentru cotidianul Bild, el a recunoscut că mesajul său a fost "formulat stângaci, dar ar fi trebuit considerat "pozitiv".

"Sunt responsabil pentru faptul că acest mesaj WhatsApp a ieşit din telefonul meu, era un mesaj privat", a încercat el să explice, fără a dezvălui numele destinatarului.

Lehmann , 51 de ani, era în Consiliul de Administraţie al clubului Hertha Berlin în calitate de reprezentant şi consilier al acţionarului principal Lars Windhorst, patronul societăţii Tennor Holding.

"Am anulat contractul de consultanţă cu Jens Lehmann, care pune capăt activităţii sale în Consiliul de Administraţie al Hertha Berlin", a declarat, miercuri, un purtător de cuvânt al Tennor Holding. "Incidentul nu este compatibil cu principiile companiei", a adăugat purtătorul de cuvânt.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.