Americanca Jennifer Brady, locul 76 WTA, venită din calificări, a învins-o, luni, cu scorul de 6-1, 6-2, pe jucătoarea franceză Kristina Mladenovic, locul 50 WTA, beneficiară a unui wild card, în turul I al Rogers Cup.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În vârstă de 24 de ani, Brady s-a impus după un meci care a durat 64 de minute.

În turul al doilea, americanca va da piept, pentru prima dată în carieră, cu Simona Halep, locul 4 WTA, jucătoare direct acceptată în această fază a competiţiei de la Toronto, de categorie Premier 5.

Halep este deţinătoarea trofeului la acest turneu. 

Rogers Cup se dispută un an la Montreal şi următorul la Toronto. Simona Halep a câştigat de două ori competiţia de categorie Premier 5, de ficare dată la Montreal, în 2016 şi 2018. Anul trecut, ea a învins-o în finală pe Sloane Stephens, cu scorul de 7-6 (6), 3-6, 6-4, iar în 2016 pe Madison Keys, cu scorul de 7-6 (2), 6-3.

La Toronto, jucătoarea română a ajuns în finală, în 2015, când s-a retras de pe teren în meciul cu elveţianca Belinda Bencic, la scorul de 7-6 (5), 6-7 (4), 3-0, în favoarea adversarei.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.