Letona Jelena Ostapenko, câştigătoare a turneului de la Roland Garros în acest an, după o finală disputată cu Simona Halep, a semnat un contract de sponsorizare cu producătorul elveţian de ceasuri de lux Rolex, marcă al cărei principal ambasador este tenismenul Roger Federer, informează tennisworldusa.org.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Sunt fericită să fac parte din familia Rolex", a fost mesajul jucătoarei letone, în vârstă de 20 de ani, pe Instagram.

Rolex are o implicare masivă în tenis, fiind partener oficial al turneelor Australian Open, Laver Cup, Shanghai, Paris-Bercy, Monte Carlo şi NextGen ATP Finals.

Printre ambasadorii mărcii se numără ori s-au numărat Milos Raonic, Jo-Wilfred Tsonga, Grigor Dimitrov, Dominic Thiem, Garbine Muguruza şi Caroline Wozniacki.

Jelena Ostapenko şi Simona Halep, care are un parteneriat cu marca de ceasuri Hublot, participă în acest week-end la un turneu demonstrativ, în Thailanda. Românca este în finala mare după ce a învins-o pe Johanna Konta (6,3, 6-3), iar letona în finala mică, după ce a pierdut în faţa Karolinei Pliskova (1-6, 4-6).

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.