Jaqueline Cristian, locul 71 WTA, a abandonat, marţi, meciul cu rusoaica Daria Kasatkina, locul 28 WTA, din turul al doilea al Qatar Open de la Doha.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

La scorul de 6-2, 2-2, 15-15, pentru româncă, pe serviciul ei, după 55 de minute de joc, Cristian a fost prinsă în centrul terenului de o minge înaltă trimisă de Kasatkina în diagonală. Jaqueline s-a întors să urmărească mingea, care a ieşit în aut până la urmă, sportiva a scos un strigăt de durere şi s-a prăbuşit pe teren. Problema suferită este la genunchiul drept.

Arbitrul de scaun i-a adus o pungă de gheaţă, iar Jaqueline Cristian a rămas pe teren până a venit fizioterapeuta să-i acorde primele îngijiri medicale.

Jucătoarea română a primit un bandaj mare la genunchi şi gambă şi a vrut să continue meciul. Ea a servit şi în timpul primului punct, în care Kasatkina i-a dat mai mult la mână, Cristian a ţipat din nou de durere şi s-a aşezat pe teren. 

Ea a părăsit terenul cu ochii în lacrimi, în scun cu rotile şi consolată de sportiva din Rusia.

În faza următoare, Kasatkina va evolua cu poloneza Iga Swiatek, locul 8 WTA şi cap de serie numărul 7, sau cu jucătoarea elveţiană Viktorija Golubic, locul 36.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.