Selecţionerul Suediei, Janne Anderson, a declarat, joi, într-o conferinţă de presă, că este încrezător înainte de meciul cu România, care va avea loc, vineri, pe Arena Naţională, în preliminariile Euro-2020.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Nu vorbesc niciodată de favorite în fotbalul de azi. Doar ce este pe teren contează, ne-am pregătit foarte bine..Sunt încrezător înainte de meci. Vom vedea la final care este echipa mai bună, nu care a fost favorită. Am discutat cu jucătorii despre paşii pe care îi vom urma în caz de rasism. Trebuie să ştim ce avem de făcut dacă este cazul", a declarat Anderson într-o conferinţă de presă.

Meciul România – Suedia, din preliminariile Euro-2020, se va disputa vineripe Arena Naţională, cu începere de la ora 21:45.

În tur, la Stockholm, suedezii s-au impus cu scorul de 2-1. Golul tricolorilor a fost reuşit atunci de Claudiu Keşeru.

Înaintea duelului direct, Suedia e pe poziţia secundă în grupă, cu 15 puncte acumulate, în timp ce tricolorii sunt pe 3, cu 14 puncte.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.