Tenismenul Jamie Murray, 35 de ani, i-a luat locul lui Daniel Evans, testat pozitiv cu noul coronavirus, în delegaţia britanică pentru JO de la Tokyo, informează BBC.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Jamie Murray, fratele mai mare al lui Andy Murray, nu va evolua la Tokyo decât în proba de dublu, în care va face pereche cu Neal Skupski, rămas fără partener după forfait-ul lui Evans.

"Sunt încântat că Jamie ni se va alătura în avionul spre Tokyo. Este minunat să ai un sportiv cu experienţa şi calibrul lui Jamie ca parte a echipei şi aştept cu nerăbdare ca jocurile să înceapă", a declarat Iain Bates, liderul echipei de tenis a Marii Britanii.

Jamie Murray, câştigător a cinci titluri de grand slam, va participa la cea de-a patra ediţie a JO din carieră, după Beijing, Londra şi Rio.

Andy Murray, medaliat olimpic cu aur în 2012 şi 2016, va fi singurul britanic de pe tabloul principal de simplu masculin.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.