Tenismanul american Jack Sock, cap de serie numărul 4 şi locul 23 ATP, a câştigat, sâmbătă, turneul de la Auckland (Noua Zeelandă), dotat cu premii în valoare totală de 508.360 de dolari, şi va intra în Top 20, informează L'Equipe.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Sock l-a învins, în finală, cu scorul de 6-3, 5-7, 6-3, după o oră şi 56 de minute, pe portughezul Joao Sousa, poziţia 44 în ierarhia mondială.

Pentru succesul de la Auckland, Jack Sock va primi 250 de puncte ATP şi un cec în valoare de 80.250 de dolari, în timp ce Sousa va încasa 42.265 de dolari şi 150 de puncte ATP.

Sock, în vârstă de 24 de ani, se află la al doilea succes din carieră, după ce s-a mai impus la Houston în 2015. Americanul a fost finalist şi anul trecut la Auckland, dar a abandonat meciul cu spaniolul Roberto Bautista Agut.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.