Fotbalistul echipei Universitatea Craiova, Andrei Ivan, a declarat duminică seară, după meciul cu FCSB, scor 2-3, că formaţia sa ar fi trebuit să câştige acest joc, dar nu a fost atentă pe final.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“A doua repriză, toată a fost a noastră. În minutul 93 nu am fost atenţi şi am luat gol. Am forţat toată repriza să câştigăm, am ratat foarte multe ocazii şi ne-a costat. Mi-a pus o contră Creţu, dar sunt ok. Suntem dezamăgiţi, trebuia să câştigăm să ne apropiem de primul loc. Mai întâi trebuie să ne calificăm în play-off şi după aia să ne gândim la titlu. Nu am fost atenţi la cele două faze fixe şi ne-a costat. E nemulţumit Mister, cum suntem şi noi. În prima repriză nu ne-am regăsit, a doua repriză am intrat mai motivaţi şi trebuia să câştigăm acest meci. Poate suntem prea relaxaţi după ce marcăm”, a spus Ivan pentru posturile care transmit Liga 1.

Formaţia FCSB a învins, duminică seară, în deplasare, cu scorul de 3-2 (2-1), echipa Universitatea Craiova, într-un meci din etapa a XVII-a a campionatului naţionala Casa Pariurilor Liga 1, în care gazdele au condus cu 1-0 şi bucureştenii au marcat ultimul gol în minutul 90+1.

Golurile au fost înscrise de Andrei Ivan ’13 (penalti) şi Cîmpanu ‘56 pentru craioveni, respectiv Dumiter ’17, Şut ’39 şi Cordea ‘90+1 pentru FCSB.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.