Preşedintele FC Dinamo, Iuliu Mureşan, a anunţat, marţi, că gruparea din Şoseaua Ştefan cel Mare a obţinut ridicarea interdicţiei de a efectua transferuri, impusă de FIFA din cauza restanţelor salariale faţă de foştii jucători Isma Lopez şi Aleix Garcia.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Primul transfer pe care o să-l facem chiar mâine va fi Nica. El se antrenează din aprilie cu echipa. Avem nevoie de el, e un jucător bun. Ridicarea interdicţiei s-a rezolvat cu avocaţi foarte buni, avocaţi care au cerut nişte documente, au ştiut cum să pună problema, au găsit nişte practici. Am apelat la un avocat cu care am mai avut succes, Ibarrola. Avem un alt moral pentru competiţie de acum încolo, pentru că o să aducem mai mulţi jucători pe toate posturile şi o să fie o concurenţă mai bună în lot şi o să avem o echipă mai valoroasă. E cel mai bun lucru pentru Dinamo că s-a ridicat interdicţia de a efectua transferuri. Deja m-au sunat mulţi impresari. Aveam nişte jucători în atenţie, dar era foarte greu să-i ţinem blocaţi. Poate fi şi Albentosa o soluţie. Nu o să dăm salarii foarte mari, faţă de ce era în era spaniolă e clar că nu se pune problema. Încercăm să aducem jucători liberi, fără sumă de transfer. Aste se poate la ora actuală la Dinamo, dar am primit mult oxigen odată cu suspendarea acestei interdicţii. Luăm în calcul şi împrumuturi şi o parte din salariu să fie plătit de clubul de la care vine, dacă se va accepta aşa, orice, numai să ne întărim, să creştem valoarea lotului", a declarat Iuliu Mureşan, la DigiSport.

El a adăugat că acum Dinamo se poate despărţi mai uşor de cel mai bine cotat jucător din lot, Dejan Sorescu, deoarece pot fi transferaţi alţi jucători.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

În vârstă de 28 de ani, Constantin Nica a mai evolua la Dinamo în sezonul 2012-2013, apoi a fost transferat în Italia, la Atalanta. El a mai jucat la Cesena, Avellino, Cesena, FC Voluntari şi, ultima dată, la Vijvodina Novi Sad.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.