Fotbalistul echipei FCSB, Iulian Cristea, a declarat duminică seară, după meciul cu FC Rapid, scor 0-1, că el şi colegii săi ar fi trebuit să se ridice la nivelul aşteptărilor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Din păcate n-am reuşit să facem cel mai bun joc al nostru. Ne doream să câştigăm. Trebuia să ne ridicăm la nivelul aşteptărilor. Nu reuşim să facem ceea ce ne propunem, nu ne iese jocul şi nu reuşim să facem meciuri bune, să le legăm. Am fost lovit, dar un ştiu dacă se poate da penalti. O fază de joc”, a spus Cristea la posturile care transmit Liga 1.

Nou-promovata FC Rapid a învins, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 1-0 (1-0), echipa FCSB, în etapa a V-a a Ligii I. Partida de pe Arena Naţională a fost una tensionată, cu multe durităţi, cu două eliminări şi cu o atmosferă incendiară în tribunele Arenei Naţionale. A marcat Vinicius '39 (autogol).

În minutul 83, Şerban (FCSB) şi Claudiu Iordache (Rapid) au avut o altercaţie, s-au îmbrâncit. Sefer (Rapid) a venit tare şi l-a doborât pe Şerban. După acest incident, în care s-au implicat mai mulţi jucători de la ambele echipe, Sefer şi Şerban au fost eliminaţi.

Meciul a fost presărat de incidente, galeriile, mai ales cea a gazdelor, aruncând petarde şi obiecte pe teren.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.