Iulia Curea a decis să se retragă din activitate la 38 de ani şi va fi antrenor secund al echipei feminine de handbal CSM Bucureşti.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Iulia Curea, căpitanul tigroaicelor, a decis să se retragă după aproape două decenii de activitate, ultimii șase ani petrecuți în tricoul echipei CSM București.

"Când am primit această ofertă m-am gândit foarte mult, pentru că e o şansă unică pe care nu o are toată lumea. Deocamdată nu ştiu cum e, o să văd când începem dar mă bucur că rămân la CSM, mă bucur că rămân pentru că asta am făcut de mai bine de 25 de ani şi iubesc handbalul. Este greu , nu este exact retragerea pe care mi-am imaginat-o din cauza faptului că ne-am oprit practic din 11 martie nu am putut juca, nu am mai avut meciuri de handbal. Mi-aş fi dorit o altfel de retragere, nu să se oprească brusc aşa, dar asta este situaţia, asta este viaţa, am acceptat-o, se termină o poveste şi începe alta", a declarat Iulia Curea.

”Iulia este un om foarte serios, un om care mai toată cariera ei a fost la cel mai înalt nivel atât ca sportiv cât şi ca om. Este o persoană loială care face parte din echipa noastră din 2014 şi a trecut prin toate etapele prin care clubul nostru a trecut în acest drum european pe care l-a avut", a afirmat Adrian Vasile, antrenor principal CSM Bucureşti.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.