Federaţia Moldovenească de Fotbal a anunţat, vineri, că noul selecţioner al echipei naţionale este italianul Roberto Bordin.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Comitetul Executiv al Federaţiei Moldoveneşti de Fotbal a aprobat, vineri, cu unanimitate de voturi, numirea antrenorului Roberto Bordin în postura de selecţioner al echipei Naţionale a Moldovei”, este anunţul de pe site-ul fmf.md.

Bordin a fost antrenor secund la CFR Cluj în sezonul 2009/2010.

Naţionala moldoveană a mai fost pregătită până acum de 13 antrenori, inclusiv şapte tehnicieni din afara Moldovei Ivan Danilianţ (Austria), Viktor Pasulko (Germania), Gabi Balint (România), Ştefan Stoica (România), Igor Dobrovolski (Rusia), Semen Altman (Ucraina) şi Engin Firat (Germania).

Danemarca, Austria, Scoţia, Israel şi Insulele Feroe vor fi adversarii Moldovei în campania de calificare pentru Cupa Mondială din 2022. Debutul lui Roberto Bordin pe banca Moldovei va avea loc la 25 martie contra selecţionatei din Insulele Feroe.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.