Reprezentativele Italiei şi Germaniei au remizat, marţi, scor 0-0, într-un meci amical disputat la Milano, partidă la care Gianluigi Buffon l-a egalat pe spaniolul Iker Casillas în topul fotbaliştilor europeni cu cele mai multe selecţii.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Buffon şi Casillas au 167 de selecţii în naţionalele lor. Pe locul trei în acest top se află Vitālijs Astafjevs din Letonia, cu 166 de selecţii. În ierarhia mondială a selecţiilor, conduce egipteanul Ahmed Hassan, cu 184 de meciuri.

Tot marţi, Ungaria a fost învinsă pe  teren propriu de Suedia, scor 2-0, golurile fiind marcate de Larsson '30 şi Thelin '67. Potrivit L'Equipe, acesta a fost ultimul meci din cariera portarului Gabor Kiraly, în vârstă de 41 de ani.

Croaţia s-a impus în deplasare în faţa Irlandei de Nord, scor 3-0, Austria a remizat cu Slovacia, scor 0-0, şi Ucraina s-a impus în faţa Serbiei, scor 2-0.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.