Reprezentativa Italiei a învins, duminică, în deplasare, echipa Poloniei, cu scorul de 1-0 (0-0), în Grupa a III-a a Diviziei A a Ligii Naţiunilor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Golul a fost marcat de Biraghi, în minutul 90+2.

Acesta a fost primul succes pentru squadra azzurra, după cinci partide consecutive fără victorie. Italia, care nu a participat la turneul final al Cupei Mondiale din Rusia, a câştigat anterior doar un meci în 2018, un amical cu Arabia Saudită, scor 2-1, în 28 mai. De atunci, jucătorii antrenaţi de Roberto Mancini înregistraseră două înfrângeri şi trei rezultate de egalitate.

Evenimente

30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Portugalia conduce în Grupa a III-a, cu şase puncte din două jocuri. Italia este pe locul al doilea, cu patru puncte, din trei meciuri, iar Polonia pe locul al treilea, cu un punct, tot în trei întâlniri. Polonezii au retrogradat şi, la ediţia următoare a Ligii Naţiunilor, vor juca în Divizia B.

La 17 noiembrie, Italia va juca, pe teren propriu, cu Portugalia, iar la 20 noiembrie, va avea loc partida Portugalia - Polonia.

În Grupa I a Diviziei C, Israel a învins, tot duminică, pe teren propriu, cu scorul de 2-0 (1-0), Albania, prin reuşitele lui Hemed '8 şi Saba '83.

Israelienii sunt pe primul loc în grupă, cu şase puncte din trei jocuri. Scoţia are trei puncte din două meciuri, la fel ca Albania, din trei partide.

Albania - Scoţia (17 noiembrie) şi Scoţia - Israel (20 noiembrie) sunt ultimele întâlniri din această grupă.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.