Perechea Irina Begu/Krystina Pliskova (România/Cehia), cap de serie numărul 2, a învins, marţi, cu scorul de 6-4, 6-7 (6), 10-6, cuplul sud-coreean Ji-Hee Choi/Na-Ri Kim, calificându-se în sferturile de finală ale turneului WTA Korea Open de la Seul.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În faza următoare, învingătoarele vor evolua cu thailandezele Peangtarn Plipuech şi Luksika Kumkhum.

Calificarea în sferturi la dublu este recompensată cu un premiu total de 1.820 de dolari şi cu 60 de puncte WTA. 

Begu, locul 55 WTA şi cap de serie numărul 5, este calificată şi la simplu în manşa a doua, fază în care va evolua, miercuri, cu jucătoarea braziliană Beatriz Haddad Maia, locul 71 WTA.

În aceeaşi fază este prezentă şi Sorana Cîrstea, locul 52 WTA şi cap de serie numărul 4, care o va avea adversară pe americanca Nicole Gibbs, locul 121 WTA.

Şi Sorana Cîrstea este pe tabloul de dublu, în echipă cu principala favorită de la simplu, letona Jelena Ostapenko, locul 10 WTA. Ele vor juca, miercuri, în primul tur, cu perechea Chia-Jung Chuang/Arantxa Rus (Taiwan/Olanda).

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.