Irina Begu, locul 79 WTA, a fost învinsă, vineri, cu scorul de 7-5, 6-1, de japoneza Naomi Osaka, locul 3 WTA şi cap de serie număul 2, în sferturile de finală ale turneului de categorie WTA 500 Gippsland Trophy.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Begu a jucat bine prima parte a meciului, reuşind să absoarbă agresivitatea adversarei. Românca a fost curajoasă, a reuşit primul break al meciului, la scorul de 1-1, a avut 40-15 în ghemul următor, dar japoneza a egalat la 2.

Irina Begu a mai avut două mingi de break, la scorul de 4-4, ratate însă. Din nefericire, ea şi-a pierdut serviciul în ghemul următor, cedând setul cu 5-7.

Setul secund a fost la dispoziţia japonezei, care a făcut break-ul la 2-1, l-a dublat la 4-1 şi a închis meciul cu 6-1, după 76 de minute de joc.

Calificarea în sferturi este recompensată cu un premiu de 8.770 de dolari şi cu 100 de puncte WTA.

Osaka va juca în penultimul act cu învingătoarea din partida Elise Mertens (Belgia), locul 20 WTA şi cap de serie numărul 7 - Elina Svitolina (Ucraina), locul 5 WTA şi cap de serie numărul 3.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.