Tehnicianul echipei FC Rapid, Mihai Iosif, a declarat sâmbătă seară, după meciul cu FC Argeş, scor 1-0, că este fericit pentru prestaţia formaţiei sale în primele etape ale actualei ediţii de campionat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“A fost un meci pe care l-am controlat în cea mai mare parte. Per total suntem fericiţi. Am jucat bine, n-am luat gol în primele patru etape. I-am spus lui Pănoiu că o să dea gol cu dreptul. A fost inspiraţie intrroducerea lui şi meritul lui. Categoric cu FCSB vom juca de la egal la egal”, a spus Iosif la posturile care transmit Liga 1.

De cealaltă parte, Mihai Ianovschi a declarat că prestaţia echipei FC Argeş a fost ruşinoasă. “Am făcut cel mai slab joc de când sunt aici, o evoluţie ruşinoasă. Consider că publicul spectator piteştean nu are nevoie să vadă asemenea evoluţii. Astăzi toţi trebuie să cerem scuze publicului pentru evoluţia jenantă. Dacă în primele trei etape ne-am creat ocazii de a marca, astăzi nici măcar nu am reuşit să ne apropiem de poartă”, a afirmat Ianovschi.

Formaţia FC Rapid a învins, sâmbătă seară, în deplasare, cu scorul de 1-0, echipa FC Argeş, într-un meci din etapa a patra a Ligii 1. Golul a fost marcat de Pănoiu, în minutul 8.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.