Tehnicianul rapidist Mihai Iosif a declarat, sâmbătă seară, după meciul cu Universitatea Craiova, pierdut cu scorul de 0-1, că formaţia sa ar fi meritat să obţină o remiză.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Mi s-a părut un meci echilibrat, în urma căruia cred că meritam să plecăm cu un punct de aici. Ultimii 20 de metri nu am avut incisivitatea şi limpezimea necesară. Dacă eram mai atenţi puteam înscrie. Toate meciurile sunt foarte foarte grele, e un campionat echilibrat. Sper ca meciul următor să reuşim mai mult, dacă astăzi n-am reuşit. Noi am pierdut meciul, nu l-au câştigat ei, mergem mai departe. Nu cred că mai urmează niciun transfer”, a spus Iosif pentru posturile care transmit Liga 1.  

Formaţia Universitatea Craiova a învins, sâmbătă seară, pe teren propriu, cu scorul de  1-0, echipa FC Rapid, într-un meci din etapa a XXII-a a Ligii 1 Casa Pariurilor, prima din acest an. Golul a fost marcat de Koljic, în minutul 5.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.