Antrenorul CFR Cluj, Edward Iordănescu, şi-a lăudat echipa după victoria obţinută pe terenul Universităţii Craiova şi a precizat că jocul de sâmbătă îi dă încredere pentru ultimele două "finale" ale sezonului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Am venit după puncte, am venit după victorie, aveam nevoie. A fost un rezultat extrem de important pentru noi, susţinut de un joc foarte bun. Am reconstruit din nou un moment bun pentru noi, s-a întors din nou entuziasmul în vestiar, avem datoria să rămânem echilibraţi. Am trecut peste o staţie extrem de grea şi ne mai rămân două finale. Este important cum ne recuperăm, jocul a fost unul cu un efort foarte mare fizic, echipa a arătat bine fizic, în toate momentele jocului şi am terminat în picioare jocul şi nivelul calitativ a fost unul foarte bun. Mă bucur că echipa a răspuns bine, mă bucur că a intrat bine şi banca, a fost un joc care ne dă încredere pentru ce urmează. Eu însă fac apel la suporterii CFR-ului, ca şi în momentele grele, cum a fost cel cu Sepsi, să nu se dezică de echipă, să nu se dezică de jucători. Am simţit întotdeauna că avem nevoie de suporteri, nu i-am avut în tribune, însă a fost un curent pe care si echipa l-a simţit, probabil că după jocul slab, clar, cu Sepsi, anumite poziţii erau şi normale. Însă să nu uite că această echipă a produs performanţă, această echipă are mijloace şi cel mai important lucru, să nu omitem faptul că pentru noi este foarte greu când jucăm la trei zile. Vedeţi o singură zi în plus acum a însemnat mai mult timp de regenerare, a însemnat mai mult timp de lucru, pentru că recunosc, eu, ca antrenor, cu o zi de recuperare şi una înaintea jocului de o lună de zile lucrez foarte puţin spre nimic. Nu putem decât mental cu mijloacele pe care le avem să-i recuperăm. Tactica aplicată pe fiecare joc în parte este la parametrii minimi, pentru că nu ai timp să te refaci. (n.r. - despre cartonaşul galben primit) Am cerut un fault (n.r. - penalti). Eu spun că în astfel de jocuri, cu astfel de miză, orice decizie de genul ăsta poate să încline într-o direcţie sau alta. (n.r. - despre Sepsi - FCSB) Sunt lucruri pe care nu le putem controla şi atunci le lăsăm în voia sorţii şi a lui Dumnezeu", a declarat Iordănescu, la microfonul televiziunilor care transmit Liga I.

Formaţia CFR Cluj a învins, sâmbătă seară, în deplasare, cu scorul de 3-1 (1-1), echipa Universitatea Craiova, într-un meci din etapa a opta a play-off-ului Ligii I.

Au marcat Baiaram ’11 pentru gazde şi Păun ‘5, ’74 şi Deac ’68 pentru oaspeţi.

Duminică, de la ora 22.00, este programată în etapa a opta a play-off-ului ultima partidă, Sepsi Sfântu Gheorghe - FCSB.

Clasament: 1. CFR Cluj - 48 de puncte, 2. FCSB - 44, 3. Universitatea Craiova – 37, 4. Sepsi – 36, 5. FC Botoşani – 31, 6. Academica Clinceni – 29.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.