Selecţionerl Edward Iordănescu a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă, că toţi jucătorii au uşile deschise la naţională, inclusiv Eric Bicfalvi, care este legitimat la Ural Ekaterinburg.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Oricine are o şansă. Eric e un jucător deosebit, îi cunosc foarte bine profilul. La un moment dat a fost şi asta o problemă (n.r. – războiul declanşat de Rusia). De acum vedem, încercăm să avem continuitate. Toată lumea are uşile deschise la naţională”, a spus Iordănescu.

În ceea ce îl priveşte pr Nicolae Stanciu, selecţionerul a spus că i-a recomandat să semneze cu un club din Europa. “I-am recomandat acest lucru (n.r. - un transfer în Europa). Mi-aş dori ca el să se întoarcă în Europa în această iarnă şi i-am recomandat asta”.

Despre Ianis Hagi, Iordănescu a precizat că procesul de recuperare s-a prelungit “un pic”. “Dacă Dumnezeu ne va ajuta să revină în acest an pe teren, cu siguranţă pentru noi va deveni o opţiune. L-am simţit încrezător şi pozitiv”, a afirmat el.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.