Tehnicianul echipei CFR Cluj, Edward Iordănescu, a criticat, sâmbătă seară, după meciul cu Universitatea Craiova, scor 1-2, prestaţia centralului Ovidiu Haţegan, el menţionând şi alte partide pe care le-a arbitrat acesta şi la care deciziile luate de central au fost după părerea sa “toate într-o anumită direcţie”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Învăţăm şi din astfel de momente. Sunt sigur că putem să le depăşim, n-am nicio emoţie. Pregătisem o schimbare cu Hoban să închidem jocul. Nici n-am apucat să fac schimbarea că în acel moment a ieşit faultul. Am mers şi ghidat după o logică clasică, că nu e bine să schimbi la faze fixe, să nu perturbi echipa. Probabil că dacă aş da timpul înapoi aş schimba. Asta este. Trei goluri din faze fixe, neinspiraţie majoră la brigada de arbitri. Mi-e jenă să comentez. Uitaţi-vă la filmul ăsta în trei, de câte ori a fost joc Craiova – CFR cu domnul Haţegan la mijloc. Uitaţi-vă în sezonul trecut, ultima etapă, uitaţi-vă ce greşeli majore. Uitaţi-vă acum câteva săptămâni vicierea clară de la Craiova, penalti, roşu, gol anulat. Acum ajunsesem să facem haz de necaz pe margine şi vorbeau colegii că poate la al treilea ne dă unul. Este ruşinos din punctul meu de vedere şi îmi pare rău că un arbitru atât de valoros la toate disputele directe ia astfel de decizii toate într-o anumită direcţie. Eu am luat mereu apărarea arbitrajului, am calificat erorile ca erori umane, dar deja sunt prea multe şi gândul meu merge în altă direcţie”, a spus Iordănescu.

Formaţia CFR Cluj a fost învinsă, sâmbătă seară, pe teren propriu, cu scorul de 2-1, de echipa Universitatea Craiova, într-un meci din etapa a treia a play-off-ului Ligii I, arbitrat de Ovidiu Haţegan. Au marcat: Sigurjonsson ’54 / Ivan ’27, Tudorie ’88.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.