Fostul selecţioner Anghel Iordănescu a declarat, duminică seară, după meciul FC Rapid – FCSB, scor 1-0, că Gigi Becali trebuie “să dea milităria jos din pod”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“O surpriză la care personal nu mă aşteptam. Rapid a jucat cu suflet, a avut în spate o galerie fantastică. Trei puncte importante şi meritate. Derbi a lăsat de dorit. A fost doar ca titulatură şi ca atmosfera din tribună. Cred că Rapidul a făcut o primă repriză bună, iar repriza a doua a cedat, FCSB a dominat, dar creîndu-şi prea puţine situaţii de poartă. Cred că Gigi Becali trebuie să dea milităria jos din pod. Au jucători talentaţi, dar numai cu talent nu poţi să câştigi. Trebuie şi muncă şi mai trebuie şi altceva”, a spus Iordănescu.

Nou-promovata FC Rapid a învins, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 1-0 (1-0), echipa FCSB, în etapa a V-a a Ligii I. Partida de pe Arena Naţională a fost una tensionată, cu multe durităţi, cu două eliminări şi cu o atmosferă incendiară în tribunele Arenei Naţionale. A marcat Vinicius '39 (autogol).

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.