Tehnicianul echipei CFR Cluj, Edward Iordănescu, a declarat miercuri seară, după meciul cu Sepsi, scor 1-0, că a fost un joc dificil şi că formaţia sa are un parcurs bun, însă calitatea este greu de menţinut în contextul în care nu există timp suficient pentru recuperare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Un joc greu, de luptă. Dar echipa a răspuns bine, am fost mai pragmatici decât am obişnuit în ultima perioadă şi am obţinut trei puncte foarte importante. Partea proastă este că astăzi suntem pe drum, mâine deja ne pregătim pentru Craiova. Arla a ieşit accidentat, trebuie să facem nişte investigaţii. Avem un parcurs foarte bun. Dar este foarte greu să ai calitate de la un joc la altul când nu ai timp să te recuperezi”, a spus Iordănescu.

De cealaltă parte, Leo Grozavu a declarat că nu are ce să le reproşeze jucătorilor săi în ceea ce priveşte atitudinea. “N-a fost să fie. N-am ce să le reproşez băieţilor ca atitudine. Din nefericire, când joci cu o echipă de talia CFR-ului e nevoie de mai mult. Suntem pregătiţi să jucăm play-off-ul până la capăt cu aceeaşi ardoare, cu aceeaşi atitudine. La penalti, în învălmăşeala aia, nu mi-am dat seama. Mi s-a părut faultul dinainte uşor acordat”, a afirmat tehnicianul.

Formaţia CFR Cluj a învins, miercuri seară, în deplasare, cu scorul de 1-0, echipa Sepsi Sfântu Gheorghe, într-un meci din etapa a II-a a play-off-ului Ligii I. Golul a fost marcat de Deac, în minutul 45, din penalti.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.