Tehnicianul echipei CFR Cluj, Edward Iordănescu, a declarat luni seară, după partida cu Sepsi, scor 0-1, că adversarii merită respect şi a precizat că “a căzut mitul” cu privire la prietenia dintre cele două formaţii, el subliniind că gruparea sa joacă toate meciurile pe teren.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Adversarul are respectul nostru. Trebuie să acceptăm acest moment, deşi nu ne place. A venit în cel mai prost moment posibil pentru noi. Adversarul merită respectul nostru. Noi am fost într-o zi în care efectiv am simţit că am vrut, dar n-am putut. Am creat prea puţin. N-am avut nici inspiraţie şi din păcate şi un pic de şansă. Cu puţină şansă probabil puteam să salvăm un punct, mai mult nici un meritam. Partea bună este că suntem în continuare la mâna noastră şi e bine că a căzut un mit. Toată lumea acuza. Dacă era vreo urmă de relaţie între cele două echipe, nu s-ar fi întâmplat ce s-a întâmplat astăzi. CFR-ul a jucat, joacă şi va juca toate meciurile pe teren. Trebuie să avem tărie de caracter, să arătăm personalitate. Trebuie să ne ridicăm şi să continuăm”, a spus Iordănescu pentru posturile care transmit Liga 1.

Formaţia CFR Cluj a fost învinsă, luni, pe teren propriu, cu scorul de 1-0, de echipa Sepsi Sfântu Gheorghe, într-un meci din etapa a şaptea a play-off-ului Ligii I.  Golul a fost marcat de Safranko ’41.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.