Fotbalistul dinamovist Ionuţ Şerban a declarat, miercuri seară, după meciul de Cupă cu FCSB, pierdut cu scorul de 0-1, că îşi doreşte să rămână la Dinamo, dar cu condiţia să fie folosit.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Chiar dacă n-au fost suporterii, ne-am dorit foarte mult, dar acest gol din nou primit în primele minute ne-a făcut să începem de la 1-0. Am dat tot ce am putut în seara asta şi dacă o ţinem tot aşa o să vină şi rezultatele. Contractul meu se termină în august. Sunt deschis la orice, chiar îmi doresc să rămân la Dinamo. Prima opţiune e Dinamo, dar să şi joc. Sunt de şapte ani aici şi aş vrea să rămân. Sunt sigur că în următoarele etape o să înceapă să vină şi rezultatele şi o să avem şi mai multă linişte”, a spus Şerban la Digi Sport

FCSB s-a calificat în finala Cupei României, după ce a învins Dinamo, scor 1-0, în returul semifinalelor competiţiei. FCSB s-a calificat cu scorul general de 4-0, după ce şi în tur s-a impus, scor 3-0.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.