Tehnicianul Ionuţ Popa a declarat, luni, că speră ca problemele financiare la ACS Poli Timişoara să se rezolve în această săptămână, în caz contrar echipa urmând să renunţe la Liga I.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Am făcut doar 10 minute de încălzire. Le-am zis jucătorilor că trebuie să facem faţă primelor 25 de minute şi apoi vom intra în ritm. Dar n-am rezistat. Am avut în partea a doua multe ocazii, iar ei ne-au dat gol la prima fază. Nu sunt mulţumit de câţiva jucători, probabil că nu vor mai juca. Nu mai avem aceeaşi coeziune, ritm. Am şi pierdut jucători importanţi, chiar dacă am mai şi adus. Azi am fost nemulţumit de superficialitatea pe apărare, dar şi de ratările avute. Eu simt că unii dintre jucători chiar nu au chef să joace. Trebuie să intervin cumva, dar dacă aş intra cu brutalitate, poate că ar fi şi mai rău. Sper ca săptămâna această să se rezolve problemele financiare, dacă nu, echipa va renunţa la Liga 1", a declarat Popa, la DolceSport.

Tehnicianul Edward Iordănescu a afirmat că victoria cu ACS Poli, scor 3-0, este una de moral. "Este o victorie de moral, aveam nevoie şi pentru meciul de la Oleksandria. Sunt îngândurat şi mă gândesc la ce urmează, suntem la al şaselea joc în 17 zile, nu e uşor, dar cu atât mai mare e meritul băieţilor. Am reuşit s[ producem un joc bun. Avem un obiectiv, în paralele cu reconstrucţia trebuie să producem un joc bun pentru play-off. Mă bucur că din şase jocuri suntem la al patrulea în care nu primim gol. Trebuie să rămânem echilibraţi, sunt multe pus la punct. Trebuie să ne asumăm că suntem şi în campania europeană şi să facem faţă", a declarat Iordănescu la Digisport.

Formaţia Astra Giurgiu a învins, luni, pe teren propriu, scor 3-0 (2-0), echipa ACS Poli Timişoara, în ultimul meci al etapei a treia a Ligii I.

Golurile au fost marcate de Polczak '21, Ioniţă '23 şi Balaure '56.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.