Antrenorul echipei ACS Poli Timişoara, Ionuţ Popa, a declarat, duminică seară, duşă înfrângerea din meciul cu Steaua Bucureşti, scor 0-1, că formaţia sa nu a dat spaţii adversarului, s-a apărat grupat, dar n-a declanşat contraatacurile aşa cum şi-ar fi dorit.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Am pregătit jocul ţinând cont mai mult de adversar. Nu le-am dat spaţii, ne-am apărat grupat, dar n-am declanşat contraatacurile aşa cum îmi doream eu. Am luat însă acel gol după o greşeală copilărească. Nu mă aşteptam la Marius Croitoru să greşească, dar el a făcut şi multe lucruri bune în teren. Şi eu am avut improvizaţii, nu numai Steaua. Ne-au lipsit Cânu şi Şeroni", a spus Popa, conform dolce-sport.ro.

Echipa Steaua Bucureşti a învins, duminică, în deplasare, cu scorul de 1-0 (1-0), formaţia ACS Poli Timişoara, într-un meci din etapa a VIII-a a Ligii I şi s-a distanţa la cinci puncte în clasament de următoarele clasate, Dinamo Bucureşti şi Pandurii Târgu Jiu.

Evenimente

30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Infinity Capital Investments, Sphera, Teraplast

Unicul gol al întâlnirii a fost marcat de Tănase, în minutul 8, cu un şut în forţă de la 13 metri, după o pasă a lui De Amorim.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.