Antenorul echipei Poli Timişoara, Ionuţ Popa, a declarat, luni seară, după remiza din meciul cu Gaz Metan Mediaş, scor 1-1, că la jucătorii săi a apărut starea de superficialitate şi lipsa de responsabilitate în momentul când au preluat conducerea.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"După aspectul jocul din repriza a doua, nici nu mă gândeam că nu o să câştigăm. Ghidonam jocul, cum se spune, dar apare starea de superficialitate şi lipsa de responsabilitate, iar la primul corner al lor luăm gol. De aceea sunt foarte supărat pe jucători, i-am certat în vestiar, aveam alte aştptări de la ei. Terenul a fost foarte greu, sunt total nemulţumit de cei care sunt responsabili de gazon. Cred că cei de la Consiliul Judeţean se ocupă, al lor e. În anumite porţiuni erau smocuri ca pe câmp. Un teren de Liga I nu trebuie să arate aşa" , a spus Popa, conform dolce-sport.ro.

Tehnicianul echipei Gaz Metan Mediaş, Cristian Pustai, consideră că plecările lui Azdren Llullaku şi Mircea Axente sunt pierderi foarte mari: "Matematic, am câştigat un punct, pentru că n-am avut niciodată cele trei puncte. Însă, pentru noi e foarte greu. Gândiţi-vă că dintre cele 33 de goluri pe care le-am înscris în prima parte a sezonului, 25 le-au marcat Llullaku şi Axente. Trei sferturi din goluri le-au înscris doar ei doi. Sunt nişte pierderi foarte mari pentru noi, dar ne-am propus să nu privim înapoi. Am făcut un sezon bun, vrem să încheiem bine, mai sunt patru meciuri, deja numărăm finalele pe degetele de la o mână. Suntem pe locul pe care-l merităm".

Formaţia Poli Timişoara a terminat la egalitate, luni, pe teren propriu, scor 1-1 (0-0), cu echipa Gaz Metan Mediaş, în ultimul meci al etapei a XXII-a şi nu mai este pe ultimul loc în clasamentul Ligii I.

Gazdele au deschis scorul prin Doman, în minutul 66, oaspeţii reuşind egalarea prin Buziuc, în minutul 76.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.