Tehnicianul Ionuţ Popa este noul antrenor al echipei ACS Poli Timişoara, el înlocuindu-l pe Petre Grigoraş, demis luni, a anunţat clubul bănăţean pe site-ul oficial.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Popa, 63 de ani, a semnat un contract valabil până la finalul actualului sezon, cu drept de prelungire pentru următoarea ediţie de campionat.

Antrenorul va fi prezentat, marţi, într-o conferinţă de presă. 

Evenimente

30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Oficialii clubului ACS Poli Timişoara au anunţat, luni, pe site-ul oficial, rezilierea de comun acord a contractului cu antrenorul principal Petre Grigoraş. De asemenea, a fost încetat şi angajamentul cu antrenorul secund Marian Dinu.

Cu două etape înainte de finalul sezonului, ACS Poli Timişoara ocupă penultimul loc, retrogradabil, în play-out-ul Ligii I. Bănăţenii au cinci puncte mai puţin decât FC Voluntari, formaţie care ocupă poziţia care asigură participarea la baraj.

Petre Grigoraş, în vârstă de 51 de ani, se afla în funcţie din 25 martie, când l-a înlocuit pe Florin Marin.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.