Antrenorul echipei Poli Timişoara, Ionuţ Popa, a declarat, duminică, după remiza din meciul cu Gaz Metan Mediaş, scor 2-2, că după cum au fost celelalte partide nu spera ca formaţia sa să mai ajungă la baraj.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Mă doare că a jucat Eric astăzi şi nu a jucat cu Pandurii. Mă doare că Gazul a jucat extraordinar astăzi şi mai slab cu Pandurii. Am avut penalti la Şeroni. După cum au fost celelalte meciuri nu speram să mai ajungem la baraj. Toată lumea a spus că noi pierdem şi Chiajna câştigă. La pauză am avut un discurs scurt, le-am spus jucătorilor că mai au 45 de minute să mai spere la Liga I. Am fost la UTA de atâtea ori, ultima dată am plecat supărat de acolo că nu au vrut să promoveze. Vreau ca UTA să promoveze şi Poli să rămână în Liga I", a spus Popa la Digisport.

Formaţia Poli Timişoara va juca barajul pentru menţinerea în Liga I, după ce a încheiat la egalitate, duminică, în deplasare, scor 2-2 (2-1), cu echipa Gaz Metan Mediaş, în ultima etapă a play-out-ului Ligii I.

Poli Timişoara va juca barajul de menţinere/promovare în Liga I cu UTA Bătrâna Doamnă, ocupanta locului 3 din Liga II.

Pentru Gaz Metan a marcat Eric De Oliveira în minutele 13 şi 24, iar pentru Poli Timişoara au înscris Popovici '38 şi Mailat '81.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.