.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Sunt supărat pe maniera de arbitraj. Eu am pretenţia ca după atâţia ani de fotbal să se meargă pe linia corectitudinii, dar se merge şi pe linia de arbitraj. Eu aş propune ca după o etapă două când nu mai merge arbitrajul să se aducă unul de la noi (român) la conducerea comisiei. Nu se poate să fiu călcat în picioare. Nu accept. A fost 11 metri la Cânu, nu a fost 11 metri la ei...  (...) Eu nu îi condamn că sunt aşa, poate că atâta pot. Dar vrem să jucăm fotbal, vreau să fim arbitraţi corect. Şi să nu vin eu în faţa dumneavoastră să evoc motive de genul acesta", a spus Popa la Digi Sport.

El a menţionat că vrea ca Poli Timişoara să fie tratată la fel ca toate celelalte echipe din Liga I. "Noi ne-am pregătit pentru Liga II, dar dacă s-a ivit această oportunitate regulamentar să fim trataţi la fel. Noi vrem să ne aducem contribuţia, nu vrem să încurcăm fotbalul, dar nici alţii să nu ne încurce pe noi şi să fim trataţi ca o echipă mică", a adăugat tehnicianul.

La Dolce Sport, Ionuţ Popa a spus că echipa sa este bătaia de joc a arbitrilor. "Îmi pun întrebarea capitală, de ce am mai fost invitaţi în campionat dacă suntem bătaia de joc a arbitrilor? Am atâţia ani în fotbal şi nu îi permit unui nea cutare să vină să îşi bată joc. Golul lor a fost înscris din ofsaid, 11 metri imaginar, gol valabil al nostru anulat... În aceste condiţii, şi o echipă de judeţ poate să câştige în faţa unei echipe de Liga I. Să se ia măsuri, nu vreau să fiu eu bătaia lor de joc, am totuşi 40 de ani în fotbal. Domnii ăia de conduc arbitrajul românesc nu se gândesc cum rezist eu... Dacă depăşim un pic spaţiul de joc sau comentăm, suntem trimişi în tribună, suspendaţi şi amendaţi, iar ei nu păţesc nimic. Dacă şi arbitrul le-a spus jucătorilor mei la acel gol din ofsaid: «Puţin a fost, un pic, un pic...»", a menţionat Popa.

Formaţia Pandurii Târgu Jiu a învins, duminică seară, în deplasare, cu scorul de 3-1 (1-0), echipa Poli Timişoara, într-un meci din etapa a treia a Ligii I.

Au marcat Elek '54 pentru gazde şi Ţucudean '30, Obodo '77 (penalti) şi Munteanu '90+2 pentru oaspeţi.

Meciul a fost arbitrat de o brigadă formată din centralul Iulian Călin,  asistenţii Ciprian Florin Danşa şi Florin Păunescu şi rezerva Sergiu Popa.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.