Acţionatul majoritar al FC Dinamo, Ionuţ Negoiţă, a declarat, joi seară, după victoria din meciul cu Steaua Bucureşti, scor 4-1, că este foarte mulţumit de joc şi de rezultat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Sunt foarte mulţumit de joc, de rezultat. Eu zic că am încheiat anul în condiţii destul de bune. Din păcate, în clasament nu stăm foarte bine, dar recuperăm. Mă bucur că echipa joacă destul de bine. Eu zic că avem jucători buni, chiar foarte buni. Mulţi au crezut că glumim, dar am făcut o selecţie foarte atentă. Lucrurile n-au mers foarte bine pentru că, normal, un jucător are nevoie de timp, pentru a reintra în formă, pentru a se integra în echipă şi eu cred că vom vedea un alt Dinamo din primăvară”, a spus Negoiţă, conform digisport.ro.

Oficialul dinamovist a afirmat că se bucură că Ioan Andone şi Adrian Mutu pun suflet, însă nu-şi doreşte ca ei să depăşească o anumită limită. "N-am fost niciodată adeptul dictaturii. Am nevoie tot timpul de persoane cu personalitate, persoane puternice, persoane cu puncte de vedere. Au fost situaţii în care s-au depăşit anumite limite. Am discutat constant cu cei doi. Mă bucur că pun suflet amândoi şi sunt implicaţi. Am avut perioade multe în care a fost linişte din toate punctele de vedere şi jocul nu mergea. Trebuie păstrat un echilibru. Nici prea mult scandal nu e bun, dar nici prea multă linişte. Eu le-am spus foarte clar, de acum două luni, că intrăm într-o nouă etapă şi la Dinamo va fi presiune şi cine nu face faţă presiunii va pleca”, a precizat Negoiţă.

Ionuţ Negoiţă consideră că Dinamo nu trebuie să facă prea multe schimbări în lot în această iarnă: "Rotariu este un jucător foarte valoros. E un jucător foarte tânăr, are şi momente în care nu este chiar în formă, dar este firesc. Nu avem niciun dubiu că este valoros. Îi prinde bine că a fost lăsat rezervă, se căleşte. De Gnohere sunt mai multe cluburi care întreabă, vom vedea. Eu zic că avem un lot destul de bun. Probabil, vom mai aduce ceva, dar, în linii mari, avem un lot echilibrat, avem câte doi pe post. Trebuie făcută o pregătire de iarnă cu toţi, în vară nu s-a întâmplat asta. Este un lot cu potenţial”.

Echipa Dinamo Bucureşti a învins, joi, pe teren propriu, cu scorul de 4-1 (1-0), formaţia Steaua Bucureşti, în prima manşă a semifinalelor Cupei Ligii.

Golurile dinamoviştilor au fost marcate de Mahlangu '19, Nistor '65, Lazăr '79 şi Rotariu '90, în timp ce pentru stelişti a înscris Aganovici, în minutul 78.

Partida retur se va disputa la 1 martie 2017.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.