Acţionarul majoritar al FC Dinamo, Ionuţ Negoiţă, consideră că ratarea oportunităţii de reconstrucţie a stadionului din Şoseaua Ştefan cel Mare ar fi o catastrofă şi îi invită pe cei de care depinde această investiţie, CS FC Dinamo, controlată de Nicolae Badea, şi Clubul Sportiv Dinamo al Ministerului de Interne, să găsească o soluţie în acest sens.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"În ciuda faptului că am tot sperat că se va găsi o soluţie, din păcate a trecut foarte mult timp şi am ajuns pe ultima sută de metri în ceea ce priveşte reconstrucţia stadionului Dinamo. Am ajuns într-o situaţie de criză şi, în calitate de acţionar majoritar al clubului de fotbal Dinamo Bucureşti, trag un semnal public de alarmă asupra necesităţii găsirii unei soluţii rapide care să deblocheze această situaţie. Consider că viitorul lui Dinamo, în lipsa unui nou stadion, este sumbru. În condiţiile în care se refac stadioanele unor echipe care nu mai există, Steaua şi Rapid, să se rateze oportunitatea de a se face stadionul echipei Dinamo este o catastrofă care va atrage după sine continuarea deteriorării mişcării fotbalistice din România. Sper ca factorii direct implicaţi, Clubul Sportiv al Ministerului de Interne şi CS FC Dinamo Bucureşti, societatea domnului Nicolae Badea, vor găsi rapid soluţia necesară pentru a nu se rata această oportunitate istorică pentru tot ceea ce înseamnă mişcarea dinamovistă. Am convingerea că această soluţie se va găsi în condiţiile în care ştiu că domnul Nicolae Badea este un dinamovist convins şi sper să ne revedem cu toţii în tribunele noului stadion la meciurile lui Dinamo", se arată în comunicatul semnat de Ionuţ Negoiţă, remis News.ro.

Reconstrucţia stadionului din Şoseaua Ştefan cel Mare se află în impas din cauza refuzului asociaţiei controlate de Nicolae Badea, CS Fotbal Club Dinamo, de a înceta contractul de asociere cu CS Dinamo, se arată într-un răspuns al clubului sportiv la solicitarea News.ro.

Clubul Sportiv Dinamo, care are în folosinţă stadionul aflat în proprietatea privată a statului, precizează că CS FC Dinamo, asociaţia condusă de fostul acţionar al clubului de fotbal, Nicolae Badea, a refuzat propunerea de încetare a contractului de asociere de comun acord, ceea ce ar fi permis Companiei Naţionale de Investiţii să demareze lucrările de reconstrucţie.

"Prin regulamentul său de organizare şi funcţionare, CNI (n.r. – Compania Naţională de Investiţii, cea care se ocupă de reocnstrucţia celor 4 stadioane în vederea organizării CE 2020) realizează proiecte de investiţii doar pe terenuri degrevate de sarcini, or contractul de asociere dintre CS Dinamo Bucureşti şi entitatea privată CS FC Dinamo reprezintă o piedică în calea investiţiei. CS Dinamo a propus societăţii CS FC Dinamo încetarea contractului de asociere de comun acord, demers refuzat de CS FC Dinamo Bucureşti”, se arată în răspunsul CS Dinamo, remis agenţiei News.ro.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.